Атрактивните и набъбнали кожени поли на едро, представящи коефициенти на червен стил

атрактивните и набъбнали кожени поли на едро
15/07/2018, публикуван от Alanic Global
Кожата е най -важната модна материя, която направи своето съществуване в гардеробите на практически всички. Забелязваме кожените якета навсякъде, било то на човек или жени, но някога ли сте вярвали в притежаването на кожените поли? Продуктът за облекло, който може да отстрани всеки моден проблем, доста без усилия, кожените поли са кипящи и набъбващи и трябва да бъдат от жените, които обичат да спортуват изявления в стил висша мода. Сарториален гардероб, от съществено значение, което се оказа, било то на социалните събирания на офиса или за нощта около сцените за празнуване на кърпа, тези кожени поли, въведени от водещите дистрибутори на дрехи на едро в САЩ, са били там за всички случаи.

Ако сте аматьор в изпробване, ето някои концепции за стил, които могат да ви помогнат да канализирате редица силуети.
Да бъде тенденцията на офис партито
Завърщавате ли се между строго формално и нещо в полу официално за празника на офиса, подредена следващата седмица? Изкопайте изморителното официално облекло и изпробвайте нещо изключително стилно и модерно в полу официалните дрехи в райета официална тениска, прибрана в кожената пола, с сандал на блок петата. Dovetail на кипящата кожа пола и успокояващата официална тениска ще покажат авангарден силует.
Бъдете дива …
Искате ли да изглеждате като дива, след като проверявате знаменитостите в списанията и спектакли на екрана? Тогава по -добре се подгответе да го направите с полираните кожени поли. Изпробвайте топ през без презрамки с асиметрична кожена пола и обединете това с флоралното неструктурирано яке с високо изгряваща обувка за облекло от висок клас.
Бъдете празника животно
Погледнете спускане на челюстта и чувствено в чист връх с кожена пола и обединете това с страпирани токчета за атрактивен и силен вид. Това със сигурност може да бъде вашите дрехи за сцените за празнуване на късната нощ, когато можете да разтърсите дансинга.

Бъдете дамата, подобна на принцесата
Вземете някаква принцеса като силует с кожена пола на Badass в разрошен резервоар за съхранение в прекрасен цвят като розово или небесно синьо и сдвоете тези дрехи с мулета, за прекрасна, но все пак извън призива за кутията.
Бъдете зимната нахална кралица
Направете вашата зимна обличане нещо различно с изключително специален вид, като използвате бял тройник със сив жилетка и кожена пола, с плъзгаща се обувка. Релаксиращо и удобно, това ще направи острота на вашата персона.
Бъдете изцяло черния зашеметяващ
Отидете за изцяло черен вид за всяко събитие, използващо черен резервоар за съхранение, прибрано в кожена пола, и вземете обувките с дължина на глезена за изключително нагоре ансамбъл. Не забравяйте да получите полата от кожена кожа за този външен вид, донесена от един от реномираните дистрибутори на дрехи на едро.
Бъдете атлетически стил Pro
Вземете хипнотизиращия и стилен атлетичен повлиян вид в кожена пола, сдвоена със сива суитчър и добавете цветна поп към това с жизнено оцветена маратонка. Страхотен метод, за да постигнете тенденцията си за споразумение!

По този начин, освен че правите кожените поли, не забравяйте да се включите в гамата от съкращения и стилове, използвани от знаменитите дистрибутори на дрехи USA Companies.

Етикети:
Дистрибутори на дрехи САЩ
Производители на поли
Производители на поли
Дистрибутори на дрехи на едро
Дистрибутори на дрехи на едро в САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари