Най -добрите вегански обувки за работа

сме закръглили най -добрите вегански обувки за работа няколко пъти в миналото, но решихме, че е крайно време за актуализация – особено защото, за съжаление, някои от по -малките марки Ние вече не сме наоколо. Ето бонус: веганските компании за обувки и аксесоари също обикновено дават приоритет на устойчивостта и етичното производство.
Кои са любимите ви марки за обувки и аксесоари, подходящи за офис? Можете ли да ги купите от основни сайтове/магазини или трябва да ги получите от по -специализирани търговци на дребно?
Обърнете внимание, че някои обувки от „обикновени“ марки като Amazon Essentials, LifeSride и Anne Klein може да са вегански-и при търговци на дребно като Nordstrom и Zappos можете да филтрирате обувки и чанти по материал. (Например, ето всички обувки от изкуствена кожа в Nordstrom.) В допълнение, сайтове като Mooshoes, Ethica и Avesu събират много вегански марки и продукти на едно място.
Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Най -добрите марки за вегански обувки за работа
Преди да подчертаем някои конкретни марки, нека прегледаме какво не е веган. Черпене от публикация в състрадателния килер, ето списък с материали, изработени от животни: кожа, вълна, велур, коприна, кашмир, мохаир, алпака, ангора, камшик, серж, туид, надолу, кадифе (несинтетичен тип), Gabardine (тип вълна), Grosgrain (тип коприна), фланелка (тип вълна), сатен (тип коприна).

BC обувки

Всички обувки на BC обувки са изработени от 100% материали без жестокост: памук, рафия, юта, бамбук, рециклирани естествени влакна, полиуретан и каучук (включително рециклиран каучук). Не само компонентите на обувката са веган, но и лепилото, използвано при сглобяването им – той е без животински производни като казеин, желатин и пчелен восък. Стиловете на обувките на BC са предназначени за комфорт, с функции като ортолитни подплънки.

Изобразеният Boot Lucky Day – прост, но стилен – се предлага в снимката Taupe, както и черен патент (сравнително рядък за багажник на глезена, не?) И се предлага в размери 6–11. Това е $ 99 в bcfootwear.com.
Марката се предлага и при търговци на дребно като Nordstrom и Amazon.
Вера

Тази веганска, без жестокост марка прави обувките си от Apple Leather (страничен продукт от индустрията на ябълковите сокове), рециклирани пластмасови бутилки и пяна от водорасли (за стелки). Компанията също дарява поне 1% от приходите си за „каузи за социално въздействие“.

Освен самите обувки, Veerah продава уникални, подвижни „аксесоари“, за да ги акцентира, включително пискюли, каишки и брошки. Ако те не са съвсем подходящи за вашия офис, те биха могли да работят добре като малко допълнения за вечеря.
На снимката Vicky Flat е етично произведена от веган велур от микрофибър и има стелки от пяна от водорасли. Предлага се в четири цвята, включително черно, в размери 5–11 за 228 долара на Veerah.com.
{Свързани: 8 Бавни марки за модно работно облекло, за да опитате}
Ахимса

Ахимса, кръстена на индуистката и будистката практика да избягва всякаква вреда на живите същества, притежава 100% веганската фабрика за обувки в света – тя е в Бразилия и по -голямата част от производството там е на ръка. Можете да научите за материалите на Ahimsa, включително памучно платно и полиуретанова веганска кожа, на тяхната страница „Прочетете повече“.

Със своя занижен, монохроматичен стил, на снимката 772 Unisex маратонка ще се впише добре в скорошната ни образа на маратонки за работа. Той е направен от дишащ веган велур и е достъпен в размери 36–47 (американски жени 5–16) в шест неутрални цвята за 169 долара на уебсайта на Ahimsa.
Ahimsa прави и вегански аксесоари: колани, притежатели на карти и прости портфейли.
{Свързани: 7 марки, които предлагат екологични дрехи за работа}
Най -добрите вегански работни чанти за работа
Mat & Nat

Mat & Nat е една от по-известните вегански, без жестокост марки за обувки, чанти и други-и те са от 1995 г.! Техните продукти са направени от PU (полиуретан), който е биоразградим, и PVB (поливинил бутирал), който идва от 100% рециклирана стъклена смола на предното стъкло. Лигавицата на всички торбички Mat & Nat се получава от 100% рециклирани пластмасови бутилки.

Снимката на чантата е водно-устойчивата чанта на марката Alik, направена от PVB. Чантата, която има регулируема каишка и интериор и външни джобове, и е с размери 11,5 х 8,5 х 2,75 инча, се продава за 83 долара в Nordstrom, маркирана от 140 долара.
Mat & Nat се предлага в Nordstrom, nOrdstrom Rack и уебсайт на Mat & Nat.
Роти

Всички знаят, че Роти прави обувки, но веганските им чанти (препоръчана от Кат миналата година) не са толкова добре известни. Чантите са устойчиво плетени със 100% рециклирани материали, включително морска пластмаса, обвързана с океана, и няколко стила се предлагат, от тоти до торбички с колан и в неутрали, както и забавни, ярки цветове.
Можете да разберете много повече за практиките и целите на устойчивостта на Rothy относно тяхната устойчивост и страници с често задавани въпроси.
Снимката на леки тотални машини (!) Е 13,6 х 6,7 х 12,8 инча и се предлага в девет цвята за 175 долара. Rothy предлага безплатна доставка и безплатна възвръщаемост.

Забележка: Ако сте любопитни, обувките Allbirds не са веган.
{Свързани: Най-добрите продукти за красота без жестокост}
Стела Маккартни

Всички продукти на Stella McCartney са вегетариански-на снимката Tote съществува от години и получава страхотни отзиви. Можете да го намерите в Stellamccartney.com или универсални магазини като Nordstrom.
Гунас

Gunas е марка без жестокост, базирана в Ню Йорк, която продава вегански обувки, чанти и портфейли и дори няколко сапуни. Материалите, които компанията използва, включват памучно платно, рециклирана пластмасова лигавица за бутилки (RPET), рециклирани метали (за хардуер) и дори пулпа от листа на растителна черница. Лепилата в продуктите са без животински странични продукти, а нишките са без коприна.

Сниманата чанта за лаптоп Miley (да, кръстена на Майли Сайръс, която е веган) има подплатени отделения за 15-инчов лаптоп и iPad плюс множество други джобове, метални крака и външен ръкав, който се плъзга по куфара. Тя е веганска кожа и има подплата, направена от рециклирани пластмасови бутилки. Чантата е 275 долара в GunaSthebrand.com
Анджела Рой

Чантите на Angela ROI са от известно време, с много страхотни цветови опции за елегантни тотали като този. На снимката тота е 280 долара на Angelaroi.com и Shopethica.com.

Читатели, кажете: Кои са любимите ви марки за вегански обувки и аксесоари? Пробвали ли сте някое от тези по -горе?
Сток снимка чрез шаблон.