Седмична актуализация на новините

The New York Times отбеляза, че марките от висок клас изглед се фокусират върху отчетните доставки, както и за устойчивост.
New York Times също разгледа как точно нашето търпение за неприятни дрехи е намалял през последните две години.
Wired уточни, че Metaverse може значително да прекрои модата.
Fortune сподели годишната си оценка на финансирането за основатели на жени, както и отбеляза, че „2021 г. се е увеличил 4X тласък в броя на бизнеса, ръководен от жените, достигащи статута на еднорог.“
Оценка на Harvard Company публикува кратка статия с заглавието „Спрете да казвате на жените, че имат синдром на импостерството“.
Скимът произведе базата данни на #Showusyourleave, която споделя бизнес, както и организации, които са се присъединили към движението си за много по -голяма прозрачност за платен отпуск по домакинство.
Teen Vogue обясни какво изисквате да разберете за отмъщението за работна среда.
19-ти съобщава, че Кентъки е първият определя, за да прекрати практически всички аборти в държавата.
Психологията днес разгледа защо жените инициират около две трети от всички разводи.
Gal-Dem сподели устна история на Bend It като Бекъм.
Вашият смях на седмицата идва от точки в случай, с „12 моменти, в които вярвахте, че може да забравите, но функцията„ Спомени “на телефона ви няма да ви позволи.“

Наскоро на Corporettemoms …
Споделихме нашите предпочитани рецепти за домакински брънч.
Ние предоставихме някои дрехи за работещи майки, включително някои основи на бременността, както и работно облекло за миене.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте майка или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.
Чувствате се социални? Можете да ни инспектирате във Facebook или Instagram или чрез BlogLovin, Pinterest или Twitter!